עיקרי טוויטר כיצד למחוק חשבון X (לשעבר טוויטר) לצמיתות

כיצד למחוק חשבון X (לשעבר טוויטר) לצמיתות



מה צריך לדעת

  • תחילה עליך לבטל את החשבון למשך 30 יום. זה ייעלם מהאתר לאחר מכן.
  • כדי לבטל את ההפעלה: עבור אל יותר > הגדרות ופרטיות > החשבון שלך > השבת את החשבון שלך > השבת.
  • במהלך ההמתנה של 30 יום, תוכל להסתיר את הפוסטים שלך על ידי מעבר לפרטי.

מאמר זה מסביר כיצד להסיר לצמיתות את חשבון X שלך (לשעבר טוויטר) מהפלטפורמה באמצעות תהליך ההשבתה. זה גם מסביר כיצד להסתיר את הפוסטים שלך במהלך השבתה.

9 חלופות X הטובות ביותר (לשעבר טוויטר) בשנת 2024

כיצד לבטל ולמחוק חשבון X

הדרך היחידה למחוק חשבון X היא להשאיר אותו מושבת למשך 30 יום. בשלב זה, הפלטפורמה תסיר לחלוטין את החשבון מהמערכת שלה. לאחר הסרה, כל הפוסטים שלך יעזבו את השרתים לצמיתות. אתה יכול להסתיר את העדכון שלך לפני שתנקוט בצעדים לביטול החשבון.

התחל את תהליך מחיקת החשבון שלך על ידי כניסה, ולאחר מכן בצע את השלבים הבאים:

כיצד ליצור jpeg ממסמך
  1. בחר יותר ברשימה בצד שמאל של הפרופיל שלך.

    עוד בתפריט טוויטר
  2. בתפריט שמופיע, בחר הגדרות ופרטיות .

    הגדרות ופרטיות בטוויטר
  3. לך ל החשבון שלך ( חֶשְׁבּוֹן , באפליקציה לנייד) > הפוך את חשבונך ללא פעיל .

    Your account>השבת את חשבונך בטוויטר
  4. כדי להמשיך, בחר השבת .

    החשבון שלך src=
  5. אשר את הסיסמה שלך ובחר השבת .

    השבת את הקישור בטוויטר

עַכשָׁיו, אל תיכנס לחשבון במשך 30 יום . בשלב זה, הפלטפורמה תמחק לצמיתות את חשבונך. אנשים אחרים יוכלו להשתמש בידית שלך אבל כל מה ששיתפת בעבר לא יוצג בשום חשבון חדש.

אם אתה אכן נכנס לחשבון לפני שתקופת 30 הימים מסתיימת, אתה מפעיל מחדש את החשבון באופן אוטומטי ותצטרך להתחיל מחדש עם תהליך הביטול.

אבטחה מהירה: הסתר את העדכון שלך על ידי מעבר פרטי

כדי להסיר את הפוסטים שלך מעיניים סקרניות מבלי לבטל את החשבון בכלל, אתה יכול להפוך את החשבון שלך לפרטי. עם זאת, אתה עדיין יכול לבטל את החשבון בכל שלב לאחר הסתרת העדכון שלך.

כמובן, כל דבר שצולם בצילום מסך ופורסם באינטרנט עדיין קיים. ל-X אין שליטה על מה שאנשים מפרסמים באתרים אחרים.

כאשר אתה הופך את החשבון שלך לפרטי, האנשים היחידים שיכולים לקרוא את הפוסטים שלך הם העוקבים שלך. אף אחד אחר לא יכול לגשת למידע שלך, גם אם הוא משתמש ב-Google או בצד שלישי אחר מנוע חיפוש . נקיטת צעד זה היא הדרך המהירה ביותר להסיר את הפרופיל שלך מהעין הציבורית.

  1. בחר יותר בתפריט.

    תיבת אישור הסיסמה וכפתור השבתה בפייסבוק
  2. בחר הגדרות ופרטיות .

    עוד בתפריט טוויטר
  3. בחר החשבון שלך .

    מה הפירוש של sb בתשחץ?
    הגדרות ופרטיות בטוויטר
  4. בחר פרטי חשבון והזן את הסיסמה שלך.

    החשבון שלך בהגדרות טוויטר
  5. בחר ציוצים מוגנים .

    פרטי חשבון בהגדרות טוויטר
  6. סמן את התיבה שליד להגן על הציוצים שלי להיות פרטי.

    ציוצים מוגנים בהגדרות טוויטר

באפליקציה לנייד, עבור אל תַפרִיט > הגדרות ופרטיות > פרטיות ובטיחות > להדליק הגן על הציוצים שלך .

הגן על אפשרות הציוצים שלך בטוויטר

כדי למנוע מאדם מסוים לצפות בפרופיל שלך, אתה יכול לחסום אותו . עם זאת, הם עדיין יוכלו לראות את הפוסטים שלך אם הם ייצאו מהפלטפורמה.

ביטול הפעלה לעומת מחיקה

חשוב להבחין בין חשבון מושבת לחשבון שנמחק. במובנים רבים, הם זהים: כל הפניות לחשבון ייצאו במהלך הימים הראשונים לביטול ההפעלה. משתמשים אחרים לא יוכלו לעקוב אחר החשבון או לחפש את החשבון, כולל חיפושים אחר פוסטים היסטוריים שנעשו על ידי החשבון.

אתה (וכל אדם אחר) תהיה מוגבל גם מלהשתמש בשם המשתמש של החשבון המושבת או להירשם לחשבון חדש באמצעות כתובת הדוא'ל של החשבון המושבת.

ניתן להפעיל מחדש חשבון מושבת, מה שיחזיר את כל תוכנו, אך רק תוך 30 יום.

כיצד לבדוק אילו יציאות הן חלונות פתוחים

הדרך היחידה למחוק חשבון היא להשאיר אותו מושבת למשך 30 יום. לאחר מחיקת החשבון, כל התוכן עוזב את השרתים לצמיתות. כל אחד יכול להשתמש בשם המשתמש של החשבון, ואתה יכול להשתמש באותה כתובת אימייל כדי להירשם לכתובת חדשה.

כיצד להפעיל מחדש את חשבונך

אם תיכנס לחשבון תוך 30 יום, הכל ייראה רגיל, כאילו מעולם לא עזבת. לאחר מכן תקבל אימייל המודיע לך שחשבונך פעיל שוב.

זכור שלא תקבל הנחיה ששואלת אם אתה רוצה שהחשבון שלך יופעל מחדש. זה קורה בצורה חלקה כשאתה מתחבר שוב, כך שאם אתה רוצה שהחשבון שלך יימחק לצמיתות, תצטרך להתרחק לפחות 30 יום.

חשוב לדעת שאין דרך להשעות או להקפיא חשבון לצמיתות. לאחר 30 יום, החשבון שלך ייעלם סופית. עם זאת, תוכל ליצור אותו מחדש עם אותו שם משתמש וכתובת דוא'ל לאחר 30 יום. זה פשוט יחסר את כל עדכוני הסטטוס שלך, וכל מי שרוצה לעקוב אחרי החשבון חייב לעקוב אחריו שוב.

כיצד למחוק אחד או את כל הציוצים שלך

מאמרים מעניינים

בחירת העורך

איך Wireshark עובד - מדריך פשוט
איך Wireshark עובד - מדריך פשוט
Wireshark הוא כלי רב עוצמה לפתרון בעיות רשת, ניתוח וביקורת אבטחה. זהו מנתח מנות חינמי ומקור פתוח המאפשר למשתמשים לראות מה קורה ברשת שלהם ברמה מיקרוסקופית. מאמר זה יבדוק כיצד
כיצד להשתמש בבקר Xbox One עם מק
כיצד להשתמש בבקר Xbox One עם מק
קל לחבר בקר PS4 למק שלך, אבל מה עם בקר ה- Xbox One? החדשות הטובות הן שזה עובד מצוין, אבל החדשות הרעות הן שזה דורש קצת יותר הגדרה הודות לשימוש של מיקרוסופט בטכנולוגיות אלחוטיות קנייניות. אבל אל דאגה, גיימרים של Xbox One, נראה לכם איך להתחיל ולהפעיל עם בקר Xbox One וה- Mac שלכם.
מיקרוסופט חלונות מלאו 30 - מבט אל העבר
מיקרוסופט חלונות מלאו 30 - מבט אל העבר
הם אומרים שהזמן עובר במהירות ואכן עבור חלק מאיתנו, אנחנו אף פעם לא מבינים כמה זמן אנחנו משתמשים במחשבים ובמערכת ההפעלה היקרה שלנו של מיקרוסופט. מערכת ההפעלה השולחנית הפופולארית ביותר בעולם מלאכה 30. לפני 30 שנה בדיוק, חברת מיקרוסופט פרסמה את ה- GUI הראשון שלה עבור MS DOS, בשם Windows 1.0. זה
כיצד להפוך את שורת המשימות לאטומה ב- Windows 10
כיצד להפוך את שורת המשימות לאטומה ב- Windows 10
כך תוכל להשבית את שקיפות שורת המשימות ולהפוך אותה לאטומה ב- Windows 10
כיצד להסיר התקנה של פורטל מציאות מעורבת ב- Windows 10
כיצד להסיר התקנה של פורטל מציאות מעורבת ב- Windows 10
המבנים האחרונים של Windows 10 מאפשרים למשתמשים להסיר את פורטל מציאות מעורבת בקלות. במאמר זה נראה כיצד ניתן לעשות זאת.
כיצד לבדוק אם תא אינו ריק ב- Google Sheets
כיצד לבדוק אם תא אינו ריק ב- Google Sheets
אם אתה צריך לבדוק אם תא אחד ב- Google Sheets ריק או לא, אתה יכול לעשות זאת ידנית. למעשה, זו כנראה הדרך המהירה ביותר. עם זאת, אם אתה מתמודד עם מספר תאים, זה הופך במהרה ל-
כיצד להוסיף סטטוס ב-ClickUp
כיצד להוסיף סטטוס ב-ClickUp
ClickUp היא אפליקציית ניהול פרויקטים ושיתוף פעולה המיועדת לחברות בכל הגדלים. זה מגיע עם שלל תכונות שימושיות, כגון כלי תקשורת, הקצאות משימות וסרגלי כלים. פונקציה מסודרת נוספת היא סטטוסים, המכונה גם זרימות עבודה. ל