עיקרי חלונות 10 כיצד לגרום למדיה מרכזית של Windows לעבוד ב- Windows 10

כיצד לגרום למדיה מרכזית של Windows לעבוד ב- Windows 10

כפי שאתה אולי יודע, Media Center אינו חלק ממערכת ההפעלה Windows יותר. מיקרוסופט החליטה להסיר אותו ולא תשמור אותו לגרסאות Windows עתידיות. משתמשים רבים אינם מרוצים ממצב זה. ובכן החדשות הטובות הן שעכשיו אפשר לקבל את Windows Media Center האמיתי לעבוד ב- Windows 10.

פרסומת

כיצד אוכל למצוא את היסטוריית החיפושים בגוגל?

משתמשים רבים אפילו לא יודעים שהמטרה העיקרית של מדיה סנטר הייתה צפייה והקלטת טלוויזיה כאשר חומרת מקלט הטלוויזיה הייתה קיימת במחשב שלך. לעתים קרובות זה הובן לא נכון בגלל שהוא פשוט נגן מדיה במסך מלא. מכיוון שאין שום דבר אחר ממיקרוסופט המהווה תחליף לפונקציונליות הטלוויזיה, אובדן Media Center היה הלם עבור חובבי מחשב קולנוע ביתי (HTPC) רבים. הסיבה שהוא הופסק הייתה שימוש נמוך מאוד. אנשים רבים אימצו את תופעת 'חיתוך הכבלים' והזרקו את מנויי הטלוויזיה שלהם לטובת מנויים מבוססי אינטרנט כמו נטפליקס או שהם נוקטים בפיראטיות מכיוון שכמעט כל דבר זמין באינטרנט.

למרות שכבר סקרנו כיצד ניתן לפתור את הבעיה של Windows Media Center ב- Windows 10 באמצעות אפליקציות חלופיות כאמור כאן: ' Windows Media Center עבור Windows 10 - להלן פיתרון ', זה לא ממש פיתרון לפונקציונליות ייחודיתמוצע על ידי מדיה סנטר. חלק מהאפליקציות האלה עשו רק כמה דברים טובים יותר מ- Media Center, אך היכולת להקליט טלוויזיה, כולל תוכן מוצפן ומוגן להעתקה עם מכוון כרטיסי כבלים, והשהה, אחורה והריץ קדימה של טלוויזיה בשידור חי עם ממשק מעולה של מיקרוסופט היה באמת ייחודי. אתה יכול גם להוסיף אחסון אינסופי על ידי הוספת כמה כוננים קשיחים ענקיים והיה לך אינטגרציה עם אוספי ספריית המדיה במחשב שלך.

ובכן, כך תוכל להחזיר את Media Center לעת עתה (אם כי מיקרוסופט עשויה לשבור זאת על ידי ביצוע שינויים ב- Windows 10 בעתיד):

1. הורד את הדברים הבאים ארכיון . אם קישור זה לא עובד עבורך, נסה את הקישור הבא במקום זאת: הורד את Windows Media Center עבור Windows 10 (zip) .
  2. פרקו את תוכנו לכל תיקיה רצויה.
  3. לחץ לחיצה ימנית על הקובץ בשם 'מתקין' ובחר הפעל כמנהל מתפריט ההקשר שלו.
  4. המתן עד לסיום התהליך:
  5. הפעל מחדש את Windows 10 .
  6. כעת, עבור לתפריט התחל - אביזרי Windows - Windows Media Center. ליהנות מהיישום. טיפ: ראה כיצד לנווט באפליקציות לפי אלפבית בתפריט התחלה של Windows 10 .

כדי להסיר את התקנת חבילת Windows Media Center עבור Windows 10, השתמש בקובץ 'Uninstaller.cmd' הכלול.

הערה עבור מכונה וירטואלית משתמשים: Windows 10 דורש האצת Direct3D עבור רכיבי ליבה רבים. Windows Media Center משתמש ברכיבים אלה, כך שהוא לא יפעל במכונה וירטואלית שאין בה האצת GPU. אתה צריך להשתמש במחשב האמיתי שלך כדי להפעיל את Windows Media Center ב- Windows 10. הזיכויים מגיעים לכל משתתפי ה- בעקבות חוט MDL .

מאמרים מעניינים

בחירת העורך

טרמינל v0.8 עם אפקט CRT מגניב יגיע ב -14 בינואר 2020
מיקרוסופט עדכנה היום את דף הסטטוס והודיעה על מספר התכונות שיוצגו בגרסה 0.8 של האפליקציה. המהדורה הקרובה מבטיחה להיות מעניינת מאוד, הודות לתכונת החיפוש החדשה, גודל הכרטיסיות ואפקטים של CRT בסגנון רטרו. Windows Terminal אפליקציית מסוף חדשה למשתמשי שורת פקודה שיש לה שפע של תכונות חדשות.
כיצד לנקות התקן את Windows 10
במאמר זה נראה כיצד להתקין מחדש את Windows 10 אם כבר הגדרת אותו, או כיצד להתקין את מערכת ההפעלה מאפס. ניתן לעשות זאת גם על מחשבי UEFI וגם על מחשבי BIOS מדור קודם.
לוח התאמה אישית עבור Windows 10
לוח ההתאמה האישית עבור Windows 10 הוא יישום חדש מ- Winaero שיצרתי כדי להחזיר את ממשק המשתמש המוכר להתאמה אישית של Windows 10. הוא משחזר את האפשרויות שהוסרו מתפריט ההקשר של שולחן העבודה והוחלפו באפליקציית ההגדרות. הגרסה האחרונה היא 2.2. אנא שדרג את לוח ההתאמה האישית שלך עבור Windows
כיצד לגרום למדיה מרכזית של Windows לעבוד ב- Windows 10
זה אפשרי לעת עתה לקבל את Windows Media Center האמיתי לעבוד ב- Windows 10.
כיצד לעצור את העכבר מלהעיר את Windows
אם אתה כמו רוב האנשים, כנראה שהמחשב שלך מוגדר ללכת למצב שינה לאחר תקופה של חוסר פעילות. עם זאת, לפעמים העכבר או המקלדת יכולים להעיר את המחשב בטעות, ולגרום לו להשתמש בחשמל מיותר
כיצד להדגיש את הערך הגבוה ביותר ב-Google Sheets
Google Sheets אולי לא מתקדם כמו Excel, אבל הוא מציע אלטרנטיבה נגישה מאוד לכלי הגיליון האלקטרוני של מיקרוסופט, ובמקרה הוא גם חופשי לשימוש. כחלק מחבילת Google Drive, Google Sheets יכול להיות