התכונה 'נראה לאחרונה' של טלגרם יכולה להקשות על השמירה על הפרטיות שלך. אם אתה רוצה לשוחח בצ'אט מבלי להפגיז בהתראות, ייתכן שלא תרצה שהחברים והמשפחה שלך ידעו את הפעם האחרונה שהיית פעיל.

למרבה המזל, טלגרם מאפשרת לך להסתיר את הסטטוס שנראה לאחרונה. מאמר זה יסביר כיצד להסתיר מתי התחברת בפעם האחרונה לטלגרם. בדרך זו, אתה יכול לחזור לשוחח עם חברים, בלתי נראים ובלתי מוטרדים.
כיצד למנוע מהסרטונים לנגן כרום באופן אוטומטי
הבנת נראה לאחרונה בטלגרם
במילים פשוטות, סטטוס ה-Last Seen של Telegram חושף מתי משתמש היה פעיל לאחרונה בפלטפורמה. כאשר משתמש מפעיל את אפליקציית טלגרם, סטטוס 'נראה אחרון' שלו מתעדכן בהתאם. אמנם תכונה זו מאפשרת למשתמשים לצפות בפעילות של חבריהם או עמיתיהם, אך היא גם מציגה חשש לפרטיות
שלבים להסרת נראה לאחרונה בטלגרם
אם אתה לא רוצה שאף אחד יעקוב יותר אחר התנועות הדיגיטליות שלך, יש לך מזל. פשוט בצע את השלבים הבאים כדי להסתיר את הסטטוס 'נראה לאחרונה' שלך:
- פתח את Telegram והקש על שלושת הקווים האופקיים בפינה השמאלית העליונה כדי לפתוח את התפריט.

- לחץ על 'הגדרות'.

- הקש על 'פרטיות ואבטחה'.

- גלול מטה לקטע 'נראה ומקוון לאחרונה' ובחר בו.

- בחר באפשרות 'אף אחד' כדי להסתיר את הסטטוס 'נראה לאחרונה' שלך מכל המשתמשים.

כעת הסטטוס 'נראה לאחרונה' שלך יישאר מוסתר מכל משתמשי טלגרם האחרים.
אפשרויות נוספות בעת הסתרה שנראה לאחרונה
אתה יכול גם לציין את מי אתה רוצה להגביל מלראות את האחרון שלך. אם תעבור לשלב השישי הרשום למעלה, אתה אמור לראות עוד כמה אפשרויות.
ראשית, אתה יכול לבחור 'אנשי הקשר שלי' כך שרק החברים שלך יידעו מתי התחברת בפעם האחרונה. אתה יכול גם לבחור 'לעולם לא לשתף עם...' ולציין כמה חריגים לרשימה. אם יש לך הורה או בוס קפדניים ברשימת אנשי הקשר שלך, זה מאפשר לך להחליט כמה אתה רוצה שהם ידעו.
אתה יכול גם לבחור באפשרות ההפוכה, 'שתף תמיד עם...', ולהשבית את כולם מהתנועות הדיגיטליות שלך מלבד החברים והמשפחה המהימנים ביותר שלך.
מה זה אומר שנראה לאחרונה?
אם תכבה את החשיפה האחרונה שלך, ייתכן שתבחין שחלק מהנתונים על הנוכחות הדיגיטלית שלך עדיין מוצגים. במקום לא להגיד כלום, האפליקציה פשוט נעשית מעורפלת לגבי ציר הזמן שלך בטלגרם. אם התחברת בנקודה כלשהי במהלך הימים האחרונים, אחרים יראו 'נראה לאחרונה' ליד שם המשתמש שלך. לאחר כשלושה ימים, זה משתנה ל'נראה לאחרונה תוך שבוע'.
לאחר שחלפו שבועיים ונכנסת רק פעם אחת או פעמיים, תצוגה זו תשתנה ל'נראה לאחרונה תוך חודש'. לבסוף, לאחר חודשים, תראה את 'נראה לאחרונה מזמן'. חשוב לציין, לראות את ההודעה הזו בחשבון של מישהו אחר יכול גם לומר שחסמת אותך.
החברה אמרה שהיא מחייבת את התצוגות הללו לתקשר אם אדם 'נגיש באמצעות טלגרם' מלכתחילה. עם זאת, טווחי הזמן כה גדולים שזה לא אמור להוות בעיית פרטיות גדולה לאף אחד.
חלופות להסתרת נראתה לאחרונה
אם אתה מעדיף לא להשתמש בתכונה המובנית כדי להסתיר את Last Seen, יש עוד כמה שיטות פופולריות בחוץ.
אסטרטגיה פופולרית אחת כוללת השבתה זמנית של חיבור האינטרנט שלך לפני הגישה לאפליקציית Telegram. על ידי כך, האפליקציה שלך לא תוכל להתחבר לאינטרנט ולסטטוס 'נראה לאחרונה' שלך לעולם לא תהיה הזדמנות להתעדכן.
יש גם אפליקציות של צד שלישי שמתיימרות להסתיר את הסטטוס 'נראה לאחרונה' שלך. עם זאת, אפליקציות אלה דורשות גישה לחשבון הטלגרם שלך ועלולות לסכן את פרטיותך. הם עשויים להכיל תוכנות זדוניות או וירוסים שעלולים להזיק למכשיר שלך. לכן, מומלץ להתרחק מאפליקציות כאלה ולהישאר בתוך המערכת האקולוגית של טלגרם.
למה להסתיר שנראה לאחרונה בטלגרם?
ישנן סיבות משכנעות מדוע אתה עשוי להעדיף להסתיר את הסטטוס 'נראה לאחרונה' שלך בטלגרם. שמירה על פרטיות והימנעות מהפרעות לא רצויות כנראה ממוקמות קרוב לראש הרשימה שלך.
לפעמים ייתכן שתרצה לגלול בצ'אט שלך מבלי שחברים לכיתה או בני משפחה ידעו שאתה מקוון. בצ'אטים קבוצתיים גדולים במיוחד, ייתכן שתעדיף לשמור את הפעילות שלך בסוד מחברים אחרים. כאשר אתה מתמקד בדבר אחד או מחפש בדידות ללא הפרעה, הסתרת הסטטוס 'נראה לאחרונה' שלך יכולה להיות האפשרות הטובה והיחידה.
האם אתה עדיין יכול לראות אחרונים של אחרים כשאתה מסתיר את שלך?
באופן לא מפתיע, משתמשים שמסתירים את הסטטוס שלהם עשויים עדיין להיות חטטנים לגבי מה שכולם עושים באינטרנט (או לא). כן, גם אם הסתרת את הסטטוס 'נראה אחרון' משלך, אתה עדיין יכול לראות את הסטטוס 'נראה אחרון' של משתמשים אחרים בטלגרם. עם זאת, היה סמוך ובטוח שכאשר הסתרת את 'נראה אחרון' שלך, משתמשים אחרים לא יוכלו לדעת שאתה משתמש באפליקציה.
מסתיר את הנראית האחרון שלך בטלגרם
כמשתמש בטלגרם, ללא ספק אכפת לך מהפרטיות שלך. הסתרת הסטטוס 'נראה לאחרונה' שלך היא רק דרך אחת שבה האפליקציה מאפשרת לך לשמר אותו. אם אתה רוצה להימנע ממשתמשים ספציפיים או פשוט מעדיף להתעסק בעסק שלך, עקוב אחר העצות המפורטות למעלה כדי להסתיר מתי התחברת לאחרונה.
כיצד לזרז את הורדות הקיטור - -
האם אי פעם החבאת את הנראה האחרון או את הטלגרם שלך? אכפת לך שאחרים יוכלו לראות כשאתה מחובר? ספר לנו בקטע התגובות למטה.







